Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

ALICE vest, beige

Varenr. 305060ALICE

Facts om produktet:
– Vest med knapper.
– Detaljeret vest
– Let at stryge / dampe.
– Normal i størrelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 18 timer 45 minutter og 27 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 80% Polyester // 20% Bomuld

Den nyeste vest er nu landet i shoppen. Den smukke ALICE vest, beige er i et tidsløst og smukt design i fire basic farver. Den fine vest er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Vesten er basic, og lukkes med knapper. Den kan derudover sammensættes med vores matchende BIRGIT bukser, som også findes i fire farver.

ALICE vest, beige er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Du kan blandt andet se vores andre SÆT her, som der også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke ALICE vest, beige kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle overdele i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Vesten skal gerne sidde så det passer ens krop, og derfor findes den i 3 forskellige størrelser, så alle har mulighed for at få den perfekte vest.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Beige

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.