Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

BEATE bukser, sort

Varenr. 385099BEATE

Facts om produktet
– Wide leg bukser.
– Med knapper i taljen og lynlås.
– Lommer i begge sider.
– Løse og lette i stoffet.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 1 dage 11 timer 41 minutter og 58 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 70% Viskose // 30% Hør

Det perfekte par bukser er nu landet på shoppen. De fede BEATE bukser, sort er i et tidsløst og smukt design i flere farver. Den fine buks er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Buksen har det perfekte snit, og er perfekt til at sammensætte med den matchende CELINA bluse. Sættet findes i 2 forskellige farver, og kan også kombineres alle sammen.

BEATE bukser, sort er et musthave i garderoben. De kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Buksen er tynd i stoffet og kan bruges til alle anledninger, og alle tider på året. Du kan se vores andre BUKSER her , som også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

De fede BEATE bukser, sort kan være med til at gøre dit outfit, lige som du ønsker det. Du kan sagtens have mange flere bukser i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Bukserne er normale i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større end normalt for et oversized look.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,4 kg
Farve

Sort

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 169 cm

 

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Vi er fuldt bevidste om, at når man først har bestilt en ordre med for eksempel noget lækkert tøj og accessories – så ønsker man allerhelst at modtage pakken med det samme. Derfor gør vi vores allerbedste for at få pakkerne sendt afsted senest den efterfølgende hverdag.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.