Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Julegaver købt efter 1. november får forlænget returfrist frem til 8. januar. Hop ind og find din nyhed her

BENITA bodystocking, sort

Varenr. 285000BENITA

189,00 kr.

Facts om produktet:
– Flot detalje udskåret på brystet
– Oneshoulder.
– Blød, glat og strækbart stof.
– Normal i størrelsen.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 0 timer 29 minutter og 3 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 95% Polyester // 5% Elastan

Den nyeste bodystocking er nu landet i shoppen. Den smukke BENITA bodystocking, sort er i et tidsløst og smukt design i en basic sort.

Denne body er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Bodystockingen lukkes i bunden, med knapper.

Toppen har en udskæring fra halsen og ned over brystet. Dette er med til at give den ekstra detalje.

BENITA bodystocking, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Bodyen er super detaljeret og er blot en af vores bodystockings, her på siden. Her kan du se en anden model, som er vores BOA bodystockings, der også findes i shoppen.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke BENITA bodystocking, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved bodyen er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle toppe / bodystockings i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde top er normal i størrelsen, men i og med den er i det meget strækbare stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den er så strækbar.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Sort

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.