Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

CALLIE blazer, støvgrøn

Varenr. 325052CALLIE

Facts om produktet
– Små skulder puder.
– Lige snit, i blazeren.
– Lille i størrelsen.
– Knapper ved maven/taljen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 1 timer 36 minutter og 12 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 50% Hør // 50% Bomuld

Vi har her et godt bud på en perfekt blazer. Den smukke CALLIE blazer, støvgrøn er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fede blazer er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Blazeren har to knapper foran og kan derfor både være åben og lukket. Ærmerne er normale og et straight look, hvilket gør at de falder perfekt og giver en ekstra detalje.

CALLIE blazer, støvgrøn er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Blazeren er blandt mange af vores andre basic blazere, som kan findes her – BLAZERE, så hop ind og tjek de andre modeller ud.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke CALLIE blazer, støvgrøn kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blazeren er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere farvede blazere i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den basic CALLIE blazer, støvgrøn er normal i størrelsen, så hvis du ønsker et oversized look anbefaler vi at gå en ekstra størrelse op i blazeren.

Blazeren findes i tre forskellige størrelser, så der er rum til at alle størrelser kan have den fede blazer i deres garderobe.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Grøn

Størrelse

XS, S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 168 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder.

Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.