Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

DIDO strik top, hvid

Varenr. 155000DIDO

269,00 kr.

Facts om produktet:
– Strikket top.
– Detaljeret strik.
– Blød, tyk og strikket top.
– Normal i størrelsen.

Vælg
XS/S
M/L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 20 timer 41 minutter og 14 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 60% Bomuld // 40% Akryl

Den nyeste strik top er nu landet i shoppen. Den smukke DIDO strik top, hvid er i et tidsløst og smukt design. Den fine strik top er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Strikken har et mønster i sig, som gør at den er en smule see through. På midten lukkes vesten ved knapper, som holder den sammen.

DIDO strik top, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Du kan blandt andet se vores andre strik T-SHIRTS her, som der også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke DIDO strik top, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle strik i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde strik er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Hvid

Størrelse

XS/S, M/L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M/L.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.