Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

ERIKA blazer, brun

Varenr. 555067ERIKA

509,00 kr.

Facts om produktet:
– Lige ærmer.
– Detaljer som knapper, på ærmet.
– Blød og glat i stoffet.
– Normal i størrelsen.
– Lige snit foran.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 2 dage 12 timer 22 minutter og 21 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Polyester

Den fedeste blazer er nu landet i shoppen. Den smukke ERIKA blazer, brun er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fede blazer er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Blazeren er bazic, og har det perfekte fit.

Blazeren har en enkelt knap foran og kan derfor både være åben og lukket. Ærmerne er normale og et straight look, hvilket gør at de falder perfekt og giver det ekstra look.

ERIKA blazer, brun er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Blazeren er blandt mange af vores andre basic blazere, som kan findes her – BLAZERE, så hop ind og tjek de andre modeller ud.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke ERIKA blazer, brun kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blazeren er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere farvede blazere i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den basic ERIKA blazer er normal i størrelsen, så hvis du ønsker et oversized look anbefaler vi at gå en ekstra størrelse op i blazeren.

Blazeren findes i tre forskellige størrelser, så der er rum til at alle størrelser kan have den fede blazer i deres garderobe.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Brun

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.