Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

FELINE jakke, creme

Varenr. 325000FELINE

369,00 kr.

Facts om produktet:
– Lige ærmer.
– Detaljerede syninger.
– Denim stof.
– Oversized i størrelsen.

Vælg
S/M
M/L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 18 timer 47 minutter og 47 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 100% Bomuld

Den perfekte jakke er nu landet på shoppen. Den smukke FELINE jakke, creme er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine jakke er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Jakken har mange fede detaljer som giver den de fede look. Ærmerne er lige, og så er der knapper langs jakken, som også er med til at give fine detaljer. Jakken kan bruges både som jakke, men også skjorte.

FELINE jakke, creme er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Jakken er mere tynd end vores andre jakker. Du kan se vores andre JAKKER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke FELINE jakke, creme kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle jakker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den fede jakke er en smule stor i størrelsen, så hvis man ønsker det lidt oversized look som på billederne, anbefaler vi blot at man vælger den samme størrelse som man plejer at bruge i overdele.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Beige, Hvid

Størrelse

S/M, M/L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str S/M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.