Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

INGEBORG bluse, sort

Varenr. 325099INGEBORG

Original price was: 339,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

Facts om produktet:
– Lige ærmer.
– Detaljeret krave.
– Blød, let og luftig skjorte stof.
– Normal i størrelsen.
– Aftagelig krave.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 2 dage 12 timer 52 minutter og 29 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Bomuld

Den smukkeste bluse er nu landet på shoppen. Den smukke INGEBORG bluse, sort er i et let og smukt design i basic farver. Den lette bluse er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Blusen er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Blusen har en enkelt knap bagpå som lukning ved halsen. Ærmerne er lige og blusen er i glat skjorte stof, hvilket gør at den falder specielt og giver en ekstra detalje.

INGEBORG bluse, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Blusen er er med den specielle krave som er en af vores mange specielle bluser, som kan findes her – BLUSER.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke INGEBORG bluse, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle bluser i klædeskabet.

Den lette skjorte er normal i størrelsen, og findes i tre forskellige størrelser.

Kraven på skjorten er aftagelig, som det kan ses på billede 3, og derfor kan den styles på flere forskellige måder. Kraven er med til at give skjorten den ekstra fede detalje .

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Sort

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.