Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

JENNIFER nederdel/shorts, beige

Varenr. 375000JENNIFER

Facts om produktet
– Nederdel foran, shorts bagpå.
– Normal i størrelsen.
– Med usynlig lynlås i siden.
– Ikke strækbart materiale.
– Elastik i lænden

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 1 dage 13 timer 48 minutter og 14 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 65% Hør // 35% Bomuld
Modellen er er 169 cm høj og iført en str M

Str. S: Liv 66-70cm
Str. M: Liv 72-76 cm
Str. L: Liv 78-82 cm

Den smukkeste nederdel er nu landet på shoppen. Den smukke JENNIFER nederdel/shorts, beige er i et let og smukt design i en smuk beige farve. Den fede underdel er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Delen er bygget op således at det forfra ligner en nederdel, men bagpå er det en shorts.

Underdelen er i et hør look, i en smuk beige farve der matcher med de fleste farver i ens garderobe. Nederdelen lynes til i siden, i en usynligt lynlås.

JENNIFER nederdel/shorts, beige er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Nederdelen er blot en af vores mange underdele som kan findes på shoppen. Se f.eks. vores andre shorts HER.

Den smukke JENNIFER nederdel/shorts, beige kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved nederdelen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle nederdele i klædeskabet.

Den fine underdel er beregnet til at sidde smukt på kroppen, og derfor anbefaler vi blot at man vælger den størrelse man normalt også ville vælge.

Den kan tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,6 kg
Farve

Beige

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er er 169 cm høj og iført en str M

Str. S: Liv 66-70cm
Str. M: Liv 72-76 cm
Str. L: Liv 78-82 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med shorts til forår og sommer. Skulle du mangle et par shorts til solferien i vintermånederne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.