Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

MARIE bluse, blå

Varenr. 305041MARIE

Facts om produktet:
– Kortærmet bluse.
– Detaljerede ærmer.
– Blød, let og luftig bluse.
– Normal i størrelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 1 dage 13 timer 44 minutter og 37 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 80% Bomuld // 20% Polyester

Den smukkeste bluse er nu landet på shoppen. Den smukke MARIE bluse, blå er i et let og smukt design i en baby blå farve. Den lette bluse / top er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Blusen er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Blusen har detaljer over hele fronten, idet stoffet er mønstret. Ærmerne er en smule flæsede, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

MARIE bluse, blå er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Blusen minder meget om vores andre bestsellere som f.eks. vores RUTH bluse, hvid der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukkeMARIE bluse, blå kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle bluser i klædeskabet.

Den lette bluse er normal i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Blå, Hvid

Størrelse

S/M, M/L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M/L.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.