Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

MILLE bolero, brun

Varenr. 152867MILLE

169,00 kr.

Facts om produktet:
– Kort cardigan.
– Basic stof.
– Blød, strikket og strækbart stof.
– Normal i størrelsen.

Vælg
Onesize
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 22 timer 52 minutter og 54 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 85% Viskose // 15% Polyamid

Den smukke bolero er nu landet i shoppen. Den fine MILLE bolero, brun er i et tidsløst og smukt design i en basic farve.

Denne bolero er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Boleroen er en kort cardigan, i et blødt materiale.

Boleroen har lange ærmer og et kort snit, og går derfor hen og får det moderne look. Dette er med til at give den ekstra detalje.

MILLE bolero, brun er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Boleroen er super basic og findes kun i denne varme farve. Her kan du se de andre CARDIGANS, der også findes i shoppen.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke MILLE bolero, brun kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved boleroen er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle items i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde cardigan er normal i størrelsen, men i og med den er i det meget strækbare stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den er så strækbar.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Beige, Brun

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS (onesize).

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.