Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

SESIL skjorte, navy

Varenr. 325042SESIL

379,00 kr.

Facts om produktet:
– Lange ærmer.
– Basic skjorte.
– Blød, let og luftig skjorte.
– Normal i størrelsen.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 1 dage 15 timer 34 minutter og 6 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Den smukkeste skjorte er nu landet på shoppen. Den smukke SESIL skjorte, navy er i et let og smukt design i basic farver. Den lette skjorte er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Skjorten er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Skjorte har knapper langs midten og er derfor beregnet til at være lukket. Ærmerne er normale og så er skjorten en smule kort, hvilket gør at den falder specielt og giver en ekstra detalje.

SESIL skjorte, navy er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Skjorten er en af vores basic skjorter, som f.eks. vores CHRISTA skjorter, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke SESIL skjorte, navy kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved skjorten er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere skjorter i klædeskabet.

Den lette skjorte er normal i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Blå

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.