Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

SHELLY maxi nederdel, denim

Varenr. 375041SHELLY

279,00 kr.

Facts om produktet
– Maxi nederdel
– Normal i størrelsen.
– Smule strækbart stof.
– Slids bagpå.

Vælg
36
38
40
42
44
Ryd
Vi sender din pakke om 2 dage 11 timer 52 minutter og 52 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Bomuld

Den perfekte nederdel er nu landet på shoppen. Den fine SHELLY maxi nederdel, denim er i et tidsløst og smukt design i en smuk denim farve. Den fine nederdel er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Nederdelen har mange fede detaljer som giver den det perfekte look. Formen er lige, og så har den en mid waist talje, som bliver lukket med knap og lynlås.

SHELLY maxi nederdel, denim er et musthave i garderoben. De kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Nederdelen er tynd i stoffet og kan bruges til alle anledninger, og alle tider på året. Du kan se vores andre denim BUKSER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede SHELLY maxi nederdel, denim kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle nederdele i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den fede nederdel er normale i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større end normalt for et oversized look.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Blå

Størrelse

36, 38, 40, 42, 44

Pasform og størrelse

Modellen på billedet er 169 cm høj og bærer en str M.

Str 38 – Liv 82cm, Længde 94cm
Str 40 – Liv 84cm, Længde 95cm
Str 42 – Liv 86cm, Længde 96cm
Str 44 – Liv 88cm, Længde 97cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med nederdel til forår og sommer. Skulle du mangle en nederdel til solferien i vintermånederne, eller en fest med vennerne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.