Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

SIRI skjorte, hvid

Varenr. 325000SIRI

219,00 kr.

Facts om produktet:
– Ballon ærmer.
– Detaljeret hals.
– Blød, let og luftig skjorte.
– Normal i størrelsen.

Vælg
Onesize
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 4 timer 8 minutter og 26 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 95% Polyester // 5% Elestan

Den smukkeste skjorte er nu landet på shoppen. Den smukke SIRI skjorte, hvid er i et let og smukt design i basic farver. Den lette skjorte er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Skjorten er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Skjorten går ned i en dyb v-udskæring og er perfekt til at give en detalje under en vest eller blazer. Stoffet er mønstret og er dermed en smule see through, men det kan fikses med en hudfarvet eller hvid bh under.

SIRI skjorte, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Skjorten er mere detaljeret end vores andre basic skjorter, som f.eks. vores CHRISTA skjorter, der også findes i shoppen.

Den smukke SIRI skjorte, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved skjorten er at den ligger til en fornuftig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle skjorter i klædeskabet.

Den lette skjorte er normal i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt 0,3 kg
Farve

Hvid

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.