Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Julegaver købt efter 1. november får forlænget returfrist frem til 8. januar. Hop ind og find din nyhed her

SUSAN bluse, hvid

Varenr. 285000SUSAN

269,00 kr.

Facts om produktet:
– Detaljeret top.
– Detaljeret hals.
– Blød, let og luftigt stof.
– Normal i størrelsen.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 0 timer 0 minutter og 50 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 100% Polyester

Den smukkeste top er nu landet på shoppen. Den smukke SUSAN bluse, hvid er i et let og smukt design i den basic sorte farve. Den lette top er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Toppen er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Toppen har knapper som lukningen foran. Ærmerne er i kort t-shirt længde og har en smule puf i sig, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

SUSAN bluse, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Toppen er ligeså speciel som mange andre af vores toppe der kan findes på vores shop, i kan se mere til dem her – TOPPE.

Et specielt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke SUSAN bluse, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved toppen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle toppe i klædeskabet.

Den lette skjorte er normal i størrelsen, så vi anbefaler altså at man vælger sin normale størrelse.

For at toppen kan passe dig bedst muligt, har vi den i tre forskellige størrelser, så der er mulighed for at du kan finde lige den der passer dig.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Hvid

Størrelse

S, M, L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.