Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

VANESSA bluse sort/hvid

Varenr. 285099VANNESSA

279,00 kr.

Facts om produktet:
– Vidde ærmer.
– Slidser i begge ærmer.
– Blødt, tynd og tæt strikket bluse.
– Normal i størrelsen.
– Bred krave.

Vælg
Onesize
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 0 timer 19 minutter og 29 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 52% Viskose // 26% Polyester // 22% Nylon

Den nyeste trend er nu landet i shoppen. Den smukke VANESSA bluse sort/hvid er i et tidsløst og basic design i basic farver. Den fine bluse er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Stoffet er et tyndt tæt strik, som sidder tæt på kroppen.

Udskæringen er speciel, idet den går tæt op ved halsen, men går langt ud langs skuldrene. Ærmerne er vidde og har en slids, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

VANESSA bluse sort/hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en bytur, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Blusen er mere detaljeret end vores andre basic langærmede, som f.eks. vores CHANTRIA bluser, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede VANESSA blusen kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris er. Du kan sagtens have mange flere specielle bluser, så der kan mixes og matches i garderoben.

Blusen er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig utroligt meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Hvid, Sort

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS (onesize).

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.