Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

VILJA hørskjorte, sort

Varenr. 325099VILJA

Facts om produktet:
– 3/4 ærmer.
– Let og luftig skjorte.
– Naturligt materiale.
– Normal i størrelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 1 timer 51 minutter og 33 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 100% Hør

Den perfekte skjorte er nu landet på shoppen. Den smukke VILJA hørskjorte, sort er i et let og smukt design i mange fine farver. Den lette skjorte er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Skjorten er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Skjorten er lavet i hør, som er et let og åndbart naturmateriale, hvilket er med til at gøre skjorten dejlig luftig at have på om sommeren.

VILJA hørskjorte, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Skjorten er en af vores gode bud på en basic vare, men den er mere speciel end vores andre basic skjorter, som f.eks. vores basic CHRISTA skjorter, der også findes i shoppen.

Den smukke VILJA hørskjorte, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved skjorten er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle skjorter i klædeskabet.

Den lette skjorte er normal i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt 0,3 kg
Farve

Sort

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS (onesize).

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.