Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Bluser

På denne side finder du vores udvalg af bluser, og der er et hav af flotte modeller. Fordi vi sørger for at hente et stort og varieret udvalg af bluser ind, er der valgmuligheder til enhver lejlighed. Er du på jagt efter noget afslappet, eller søger du noget mere formelt? Begge dele kan vi imødekomme, og du kan være sikker på, at kvaliteten på tøjet altid er høj. Til gengæld er priserne holdt på et kundevenligt niveau. Find den perfekte bluse herunder.

Træk i en afslappet og lækker bluse

Når du skal vælge din bluse, står vi klar med forskellige styles. Først og fremmest kan du overveje vores afslappede modeller. Blandt dem finder du for eksempel bluser i posede design. Du kan vælge en langærmet model med ballonærmer og en flot og detaljeret krave. Den er oplagt til dagligdagsbrug og kan kombineres med nogle hvide bukser. Vores posede bluser fås også med knapper. Ligeledes kan du finde baggy modeller i sæt, hvor der kan medkøbes bukser, som matcher mønsteret.

Hos BySofieSønderby finder du også mere stramtsiddende bluser, der dog fås i lækre og strækbare tekstiler. I en model med rund, tætsiddende krave kan du roligt begive dig ud i verden velvidende, at du følger moden. Den er ikke kun behagelig, men også særdeles stilfuld. Nogle baggy bukser komplimenterer denne stil på en unik måde.

Overvej også en bluse med trekantet halsudskæring, som generelt har lidt skarpere linjer i designet. Det giver mindelser om en mindre formel blazer. Lige netop denne model er lavet i en kombination af fleksibel viskose, holdbart polyester og polyamid. Altså er det en flot og behagelig bluse, som du kan have gavn af længe. Som det sidste bør du overveje en af vores bluser i to dele, som begge er strikkede i bløde tekstiler. Denne model giver et meget unikt udtryk og er til dig, som gerne vil skille dig ud fra flokken.

Find bluser i formelle, stilrene udtryk

Ligesom vi har et stort udvalg af casual bluser, finder du også mere formelle modeller, som er lige så stilfulde. Du kan vælge en bluse med et tværsnitdesign hen over brystet. Modellen har korte, puffede ærmer, som giver den noget unikt og gør dem mere festlig end afslappet. Alternativt kan du vælge en langærmet model med blonder, som giver blusen noget enestående. Den almindelige pasform og tynde tekstiler gør den elegant at se på, så den er velegnet til arbejdspladsen.

Derudover kan vi anbefale en bluseskjorte med et løst, men stadig meget classy fit. V-udskæringen og de lange snit på ærmerne og blusens nederste del gør den til noget i en kategori for sig. Dog er der ikke gået på kompromis med det lækre og komfortable materiale. Som det sidste vil vi gerne fremhæve vores festlige bluse i et skinnende stof, der har bindebånd til lukning. Tager du denne på sammen med et par fine bukser, er du klar til din næste tur i byen. Der er en bluse til enhver anledning i vores udvalg. Sig bare til, hvis du har brug for hjælp til at finde den, som passer til dig.