Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Julegaver købt efter 1. november får forlænget returfrist frem til 8. januar. Hop ind og find din nyhed her

KJOLER

Hos BySofieSønderby arbejder vi hver dag for at kunne tilbyde vores kunder et alsidigt udvalg af kjoler i moderne og klassiske design. Vi forhandler både feminine og trendy kjoler i lækre materialer, som du nemt kan dresse op eller ned bare ved at skifte tilbehør som sko, jakke og smykker.

Trendy kjoler til alle kvinder og alle lejligheder

Hos BySofieSønderby går vi efter altid at have trendy kjoler i sortimentet, der kan bruges på mange forskellige måder. Derfor forhandler vi også alt fra de lækre maxikjoler i strik og jersey til smukke slå-om-kjoler, der fremhæver din figur og giver den flotteste silhuet. Og vi har selvfølgelig også lette kjoler, som det er en drøm at hoppe i på en varm sommerdag eller have med i kufferten, når du skal på ferie. Overvejer du desuden at tilføje flere af vores mini- og midi-kjoler i skabet? En mini- og midi-kjole kan bruges både alene med høje hæle, flade sandaler eller sneakers. Du kan også sætte de trendy kjoler sammen med smalle jeans eller leggings og få stor glæde af dem i hverdagen.

En maxikjole går du heller aldrig galt i byen med. Det lange snit giver dig en fantastisk silhuet, fremhæver din figur og får dine ben til at se ekstra lange ud. Vi har maxikjoler i flere størrelser og i lækre strikkvaliteter, blød bomuld og silkelignende satin. Skal du bruge dine trendy kjoler på arbejde eller på til hyggelige cafébesøg, kan du gå med de moderne pufærmer, som giver en ekstra feminin silhuet. Du kan også finde en flot og superpraktisk skjortekjole i en god basisfarve, der kan bæres både på arbejde over leggings og til en tur på stranden over en bikini. Vi har kjoler til enhver kvinde hos BySofieSønderby, så find dine favoritter her.

Fuldend dit festlook med en trendy kjole

Dyk ned i vores udvalg, og find et væld af trendy kjoler til moderigtige kvinder. Vi har flotte og flatterende festkjoler, lækre sommerkjoler og lune kjoler, så du kan have trendy kjoler til hele året. Skal du have den perfekte festkjole, så kan du hos os finde den populære slå-om-kjole i lækre skinnende materialer, der har et flatterende fald. Kjolen har det perfekte fit, da den justeres med bindebælte – og den klæder alle størrelser. Maxikjolen kan du også bruge til festerne med flotte høje hæle og et statement-smykke, men du kan også bruge den til hverdagens outfits. Tilføj et par grove støvler og en lidt rå jakke, og du har et helt ny look.

I vores sortiment finder du altid trendy kjoler i et væld af skønne farver, så du kan klæde dig efter stil og humør. Du finder både elegante, douchede nuancer, klassik sort eller hvid og klare grønne, blå og røde farver i vores udvalg. Hos BySofieSønderby lægger vi vægt på at sælge den mode, der efterspørges. Derfor finder du et stort udvalg af trendy kjoler hos os. Alle vores kollektioner er nøje udvalgt med hensyn til design, kvalitet og pris, så du altid finder kvalitetstøj til gode priser hos os.