Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

KJOLER

Hos BySofieSønderby arbejder vi hver dag for at kunne tilbyde vores kunder et alsidigt udvalg af kjoler i moderne og klassisk design. Vi forhandler feminine og trendy kjoler i lækre materialer, som du nemt kan dresse op eller ned bare ved at skifte tilbehør som sko, jakke og smykker. Gå på opdagelse i vores sortiment og forelsk dig i din næste smukke kjole, der passer til netop din personlige stil.

Mini kjoler | Midi kjoler | Maxikjoler | Langærmede kjoler | Tætsiddende kjoler | Festkjoler | Sommerkjoler | Meshkjoler | Dimissionskjoler | Studenterkjoler | Gallakjoler | Bryllupsgæst kjoler

TRENDY KJOLER TIL ALLE KVINDER 

Hos BySofieSønderby går vi altid efter at have trendy kjoler i sortimentet, der kan bruges på mange forskellige måder. Derfor forhandler vi alt fra lækre maxikjoler i strik og jersey til smukke slå-om-kjoler, der fremhæver din figur og giver den flotteste silhuet. Vi har selvfølgelig også lette kjoler, som er en drøm at hoppe i på en varm sommerdag eller have med i kufferten, når du skal på ferie. 

Overvejer du at tilføje flere af vores mini- og midi-kjoler i skabet? En mini- og midi-kjole kan bruges med høje hæle, flade sandaler og sneakers. Du kan også style de trendy kjoler med jeans eller tights og få stor glæde af dem i hverdagen.

En maxikjole går du heller aldrig galt i byen med. Det lange snit giver dig en fantastisk silhuet, fremhæver din figur og får dine ben til at se ekstra lange ud. Vi har maxikjoler i flere størrelser og i lækre strikkvaliteter, blød bomuld og silkelignende satin. 

MODERNE KJOLER TIL HVERDAGEN

Vores kjoler er designet med en perfekt balance mellem stil og komfort, så du også kan få glæde af dem i hverdagen. Med tilbehør kan du dresse op og ned, som du ønsker, og du skal altså ikke bekymre dig om at være overdressed med kjoler i hverdagen. Hos BySofieSønderby præsenterer vi nemlig et udvalg, der kombinerer et afslappet look med elegance. Vores kjoler til hverdagen findes i mange farver, blandt andet grøn, lyserød, lyseblå og kongeblå.

Skal du bruge dine trendy kjoler til en festlig anledning, kan du prøve de moderne pufærmer, som giver en ekstra feminin silhuet. Pufærmer er ikke kun en trendy detalje; de tilføjer også et sofistikeret præg til din kjole, som er perfekt til en festlig aften. Den ekstra volumen i ærmerne skaber en stilfuld dynamik og gør kjolen til et alsidigt valg, der kan tilpasses enhver lejlighed.

For et mere afslappet og praktisk look kan du finde flotte skjortekjoler i gode basisfarver. Skjortekjoler er stilfulde og giver et cool udtryk; en perfekt måde at bære en kjole på uden at føle sig overdressed på arbejde eller til hyggelige cafébesøg. Skjortekjolen er et meget alsidigt item, der kombinerer funktionalitet og mode.

Udvalget af moderne kjoler hos BySofieSønderby passer til enhver pige og kvinde. Uanset om du foretrækker det elegante touch fra pufærmer eller den praktiske stil fra en skjortekjole, kan du finde noget, der passer til netop din smag. Gør hverdagen lidt mere stilfuld og komfortabel med vores trendy kjoler og løft din daglige stil til et nyt niveau.

FLOTTE KJOLER I ALLE FARVER

Med vores kjoler kan du sætte kulør på både hverdagen og festlige anledninger. Lad din personlige stil skinne igennem med vores smukke udvalg af kjoler i en regnbue af farver, der giver et livligt pust til hverdag og fest. 

GRØN KJOLE

En grøn kjole udstråler friskhed og et strejf af naturlig elegance. Grøn er super moderne; en perfekt mulighed for at bære en farverig kjole uden at tiltrække alt for meget opmærksomhed. Vi er vilde med grønne kjoler!

KONGEBLÅ KJOLE

En blå kjole stråler af ro og elegance, og det er helt sikkert en farve, der aldrig går af mode. Uanset om du foretrækker en let sommerkjole, en lang maxikjole eller en stilfuld slå-om-kjole, finder du det perfekte valg i vores kollektion. En blå kjole er alsidig og passer til både afslappede og mere formelle begivenheder. 

LYSEBLÅ KJOLE

En lyseblå kjole er perfekt til forår og sommer og giver et let og luftigt udtryk til dit look. Vores udvalg af lyseblå kjoler omfatter forskellige snit og stilarter, så du kan finde den kjole, der passer til din personlige smag.

LYSERØD KJOLE

Lyserød udtrykker femininitet og sødme. En lyserød kjole kan være det perfekte valg, når du ønsker et romantisk og charmerende udtryk. Vores udvalg af lyserøde kjoler spænder fra lyse pasteller til mere intense nuancer og passer til enhver anledning.

PINK KJOLE

Pink er en livlig og energisk farve, der udstråler glæde og positivitet. En pink kjole er perfekt til at tilføje et statement til dit look. Vores udvalg af pink kjoler kommer i varierende nuancer og snit, så du kan finde den kjole, der matcher din stil og personlighed.

BRUN KJOLE

En brun kjole kan være et stilfuldt valg til både efterår og vinter. Vores udvalg af brune kjoler omfatter både varme chokoladefarver og mere neutrale toner. En brun kjole er alsidig og kan styles på forskellige måder for at passe til enhver lejlighed. Det er især et godt valg til hverdagen, hvis du vil skabe et afslappet look. Brun er meget populær for tiden!

FULDEND DIT FESTLOOK MED KJOLER I ALLE FARVER

Dyk ned i vores udvalg af flotte kjoler og find et væld af unikke design til moderigtige kvinder. Vi har flotte og flatterende festkjoler, lækre sommerkjoler og lune kjoler, så du kan have trendy kjoler til hele året. Skal du have den perfekte festkjole, så kan du hos os finde den populære slå-om-kjole i lækre, skinnende materialer, der har et flatterende fald. Kjolen har det perfekte fit, da den justeres med bindebælte – og den klæder alle størrelser. 

Maxikjolen kan du også bruge til festerne med flotte høje hæle og et statement-smykke, men den er også perfekt til hverdagens outfits. Tilføj et par chunky støvler og en lidt rå jakke, og du har et helt nyt look.

I vores sortiment finder du altid flotte kjoler i et væld af skønne farver, så du kan klæde dig efter stil og humør. Du finder både elegante, douchede nuancer, klassisk sort eller hvid og klare grønne, blå og røde farver i vores udvalg. 

Hos BySofieSønderby lægger vi vægt på at sælge den mode, der efterspørges. Derfor finder du et stort udvalg af trendy kjoler hos os. Alle vores kollektioner er nøje udvalgt med hensyn til design, kvalitet og pris, så du altid finder kvalitetstøj til gode priser hos os.