Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

STRIK

Hos BySofieSønderby tilbyder vi masser af tøj, du kan sammensætte en fantastisk garderobe af. På siden her finder du vores strik, der aldrig går af mode. Dykker du ned i sortimentet, vil du nemlig opleve, at det er ekstremt stilfuldt, og vores strik er præget af opmærksomhed på detaljerne, lækker komfort mod huden og naturligvis er det dejligt varmt at have på. Derfor er det perfekt til de kolde vinterdage, men du kan også sagtens bruge det på sene sommeraftener i haven.

Vælg strik til det perfekte look

Når du skal have tilføjet noget strik til din garderobe, kan du først og fremmest overveje, hvilken stil du søger. Her hos BySofieSønderby har vi strikket tøj til de mere afslappede looks. Tag for eksempel en striktrøje til kvinder med et moderne, oversize design. Denne strik kan med fordel sammensættes med nogle casual jeans for et fedt og afslappet outfit. Alternativt kan du overveje vores striktrøjer i rullekravedesign. Uanset hvilken farve du vælger denne strik i, vil den passe perfekt til et par hvide bukser og brune sko. Endelig vil en moderigtig og simpelt designet striktop være en uundværlig del af en garderobe med strik.

Hvis du er interesseret i noget mere formelt, kan vi også hjælpe dig. I vores udvalg finder du for eksempel bluser i strik, som er velegnede til at kombinere med nogle pæne bukser. Dette outfit er perfekt, hvis du skal se præsentabel ud på arbejdspladsen, uden at det bliver for fint. Vi kan også anbefale vores cardigans i strik. Træk den over en almindelig bluse, og så er du klar til at tage til at tage i byen. Mangler du noget til den næste juleaften? Eller skal du til en familiefødselsdag? Så bør du tjekke vores kjoler i strik, der har rullekrave. Det er et stilfuldt og komfortabelt valg med en god balance til den næste festlige begivenhed.

Nyd den komfort, vores lækre strik giver

Det er ikke blot de flotte design, vores strik udmærker sig på. Faktisk kan du også regne med en høj grad af komfort, når du trækker i en striktrøje fra vores udvalg. Vores toppe kan du eksempelvis få i 100 % viskose. Viskose er kendt for at være ekstremt blødt, hvorfor det også ofte anvendes i stedet for silke. Derfor vil du opleve, at det føles rigtig rart lidt ligesom silke mod huden. Af disse grunde kaldes viskose også kunstsilke, men du kan drage fordel af, at det er mere budgetvenligt end silke.

Vi har også strik som vores rullekraver, der er i en blanding af viskose, laine uld og akryl. Laine uld har særligt stor slidstyrke, ligesom det har et blødt touch og giver masser af varme til den, der bærer striktrøjen. På samme vis er akryl kendt for brugen i tøj, som skal holde på varmen. Derudover er det kendt for at være meget blødt i teksturen. Altså er komforten på vores strik i lige så høj grad en del af overvejelsen som udtrykket, når vi vælger det. Har du spørgsmål til vores strik, vil vi meget gerne høre fra dig.