Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Toppe

Her hos BySofieSønderby finder du nu et fantastisk udvalg af toppe. Der er uden tvivl, noget som falder i din smag, for vi har samlet mange forskellige og flotte modeller. Fællesnævneren for det varierede udvalg af toppe her på siden er den høje kvalitet, de lækre, behagelige tekstiler og de budgetvenlige priser. På den måde er du også så godt som sikker på, at du kan finde en top til enhver anledning. Dyk ned i sortimentet, og lad dig inspirere.

Smock toppe | Striktoppe | Denim toppe | One shoulders | Stropløse toppe

Gør garderoben sommerklar med en flot top

Her i udvalget finder du en række toppe, som er perfekte til de solrige sommerdage. Har du svært ved at vælge, kommer her nogle anbefalinger. I første omgang kan du overveje en stribet top i halterneck-stilen. Pasformen er normal, men den er strækbar og en tand cropped. Derfor er det et behageligt og stilfuldt valg til en tur til stranden for eksempel.

Vores toppe kommer også i forskellige design, hvad angår stropperne. Der er masser af modeller med almindelige stropper, men du kan også vælge en top med krydsende stropper, som er lavet i glat og lækkert stof. Alternativt kan du prøve en model, hvor stroppen kun går hen over den ene skulder. Er du ikke stor fan af stropper, kan du også finde toppe uden.

Af andre sommerlige modeller har vi blusetoppe med de smukkeste detaljer. Du kan vælge en model i almindelig, komfortabel pasform med V-udskæring og knapper bagpå. Det er det perfekte valg, hvis du søger en god balance mellem et flot udtryk og behagelige materialer. Vi kan også tilbyde dig en prikket top med udskæring, lynlås bagpå og normal pasform. Denne model er designet en smule cropped, ligesom den har flotte, puffede detaljer på ærmerne. Gør dig klar til sommeren i præcis den top, som passer til din stil.

Vis dig frem i festlige toppe

Hvis temperaturerne ikke ligefrem er sommerlige, kan vi også tilbyde toppe, som kan bruges året rundt. I udgangspunktet har disse modeller længere ærmer end vores sommertoppe. Mange af dem er særdeles velegnede til specielle begivenheder og fester. Tag bare en top med pufærmer i glatte tekstiler med en stilfuld udskæring og en sløjfe ved halsen. Det er et godt valg til en fin anledning, uden at det bliver alt for fornemt.

Du kan også vælge en smocked top med blomsterprint. Også denne model er en kende cropped. Den kan med fordel kombineres med en lækker jakke eller en classy blazer. Sammen med en af disse muligheder er den også oplagt til at bære på arbejdspladsen.

Ellers kan du overveje en blusetop i meget tyndt tekstil, som er smock og strækbar i bunden. De lange ærmer er puffede, men løber ikke helt ned til hænderne, så den kan suppleres af armbånd og lignende smykker. Endelig kan vi anbefale en lidt mere formel top, som har rund hals og er lavet i blødt og luftigt stof. Denne model er særdeles velegnet til karrierekvinden. Alle vores toppe er fantastisk flotte – det er bare at vælge de rigtige. Har du brug for hjælp til det? Så spørg endelig løs.