Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

AUDREY taske, hvid

Varenr. 605000AUDREY

359,00 kr.

Facts om produktet:
– Flettet skulder taske.
– Lynlås som lukning.
– To hanke.

Vi sender din pakke om 0 dage 16 timer 55 minutter og 34 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Den nyeste perfekte taske er nu landet i shoppen. Den smukke AUDREY taske, hvid er i et tidsløst og smukt design i basic farver.

Den fine taske er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Tasken har en ekstra rem med også.

Tasken er i et flette design, og er derfor meget på mode. Remmen på billederne der kan ses, er den korte rem, dertil hører også en lang.

AUDREY taske, hvid er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Tasken er perfekt idet den kan matches med andre ting i ens garderobe. Tasken kan f.eks. matches med vores FREDDI top.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke AUDREY taske, hvid kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved tasken er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle tasker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Tasken er meget rummelig og har faktisk et firkantet design. Men når den bliver taget på, får den det fede look, og former sig.

Tasken passer derfor til alle kroppe og personligheder.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Hvid

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.