Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

BJØRK cardigan, beige

Varenr. 155060BJØRK

Facts om produktet
– 6 knapper langs strikken.
– Enormt blød i strikket.
– Tæt strikket cardigan.

 

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 15 timer 32 minutter og 30 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 50% Viskose // 28% Polyester // 22% Nylon

Vi syntes selv vi har et godt bud på den perfekte cardigan. Den smukke BJØRK cardigan, beige er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine cardigan er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Strikken er basic, og kan derfor bruges til mange forskellige styles.

Cardiganen har knapper langs maven og kan derfor både bruges åben og lukket. Ærmerne er lange og passer blot perfekt til det simple design.

BJØRK cardigan, beige er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Cardiganen er blot en af vores mange andre basic cardigans, som der også er at finde i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke BJØRK cardigan, beige kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved strikken er at den ligger til en billig pris.

Den bløde strik er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,6 kg
Farve

Beige

Størrelse

Onesize

Pasform
Modellen er iført en str OS (OneSize).
Modellens højde: 168 cm

 

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.