Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Cardigans

Tilføj endnu et lag til dit outfit og skab et mere sammensat look med vores strikkede cardigans. Du kan lade cardiganen stå åben, så man kan se din trøje inden under, det giver et stilet lag på lag udtryk, eller du kan vælge at knappe din cardigan op, så pasformen og cardiganens design kommer til sin fulde ret. 

Vi har flere forskellige cardigans, der varierer i farver fra grå, sort, beige, blå og lyserød. Vi har også stribede cardigans til dig, der ønsker en cardigan med mønster. Gå på opdagelse i vores univers af strikkede cardigans, som findes i adskillige strikmønstre og strikkefastheder, og find dem, der passer til din personlige stil.

Klassiske cardigans i grå, beige og hvid

Cardiganen er en komfortabel og stilren klassiker, som burde være i enhver kvindes klædeskab. Lad dig omfavne af de bløde tekstiler og afstemte naturlige farver, som passer perfekt ind til resten af din garderobe. Du kan vælge ballonærmer, v-udskæring eller slå om cardigans, hvis du ønsker et mere personligt udtryk. Hvis du hellere vil have en basic cardigan, så kig efter en cardigan, som er glatstrikket, og hvor farverne på garnet og knapper er ens. Du kan også vælge en cardigan uden kapper.   

Strikkede Cardigans i forskellige stilarter

Du kan skabe forskellige udtryk afhængigt af, hvilken cardigan du vælger. Hvis du ønsker et mere afslappet og løst look, så vælg en oversized cardigan, ved for eksempel at bestille i en størrelse større, end du normalt ville gøre. Du kan også vælge en cardigan i kabelstrik, hvis du ønsker en cardigan som har et strikket mønster, det vil vække interesse og opmærksomhed på din stil, da teksturen skiller sig ud fra de mere fintstrikkede cardigans. 

En praktisk og stilfuld tilføjelse til din garderobe

En strikket cardigan kan bruges året rundt, da du har mange muligheder for at style din cardigan efter vejret. Til de varme sommerdage, kan du have din cardigan med i tasken eller over skuldrene og tage den på til de sene sommeraftener som let overtøj. 

Uanset hvilken type strikket cardigan du vælger, så er den med til at skabe et fuldendt udtryk til resten af dit outfit. Du kan bestille vores cardigans online, og få dem leveret lige til døren. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken cardigan du skal vælge, så kontakt os endelig – vi vil med glæde hjælpe dig.