Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Jakker

Vil du være stilfuldt klædt på fra top til tå, skal overtøjet selvfølgelig også være i orden. Alt efter sæson finder du her de lækreste sommerjakker og vinterjakker i tidløse farvenuancer og høj kvalitet, så de kan holde år efter år. Gå på opdagelse blandt vores jakker til kvinder, og forkæl eksempelvis dig selv med en klassisk sort jakke, brun jakke, blå jakke eller beige jakke – eller vælg en af de cool denimjakker, der passer godt til årets lune dage. 

Bomber jakker

Jakker til kvinder til hver en årstid og anledning

Du kommer ikke udenom godt overtøj, hvis du vil have en velfungerende garderobe, hvor du altid har det helt rigtige at tage på uanset anledning. Vores jakker egner sig både godt til hverdag og til finere brug, og jakkerne fås i farver, der blender smukt ind med de øvrige items i dit klædeskab. Vi har luftige sommerjakker til de lunere måneder samt varme og bløde vinterjakker, der holder dig komfortabel hele vintersæsonen igennem. Mangler du en ny jakke, har du derfor gode muligheder for at finde din næste jakke her, hvor vi har samlet den ene lækre model efter den anden. 

Beige jakker, sorte jakker, brune jakker og mange flere

Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for naturfarver. Ikke at andre farver ikke også er skønne, men det særlige ved naturfarver er, at de aldrig går af mode og nærmest altid passer godt sammen med de øvrige farver, du har på. Netop derfor finder du så mange fine brune jakker, sorte jakker og beige jakker her i vores udvalg – men et par flotte blå jakker kan der heldigvis også snige sig ind. Vælg en eller flere tidløse jakker her i udvalget, som du vil elske at tage på hver eneste dag, når du skal ud ad døren og videre på farten. 

Se også vores store udvalg af frakker og blazere her.

Køb din næste jakke online 

Er du på udkig efter den perfekte jakke, er du kommet til det helt rigtige sted. Blandt vores jakker til kvinder finder du modeller for enhver smag. Vi håber, at du vil tage et kig på både korte jakker og lange jakker i mange forskellige designs og farver og finde den model, du allerbedst kan lide. Købet af en lækker jakke er en investering til din garderobe, som skaber glæde længe. Hvilken af vores flotte kvalitetsjakker skal mon være din til den kommende sæson?