Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

CARA jakke, beige

Varenr. 555060CARA

579,00 kr.

Facts om produktet
– Kraftig denim jakke.
– Bælte som lukning.
– Krave ved hals.
– Lommer i begge sider.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 16 timer 17 minutter og 10 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Bomuld

Vi har et godt bud på den perfekte jakke. Den fede CARA jakke, beige er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine jakke er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Jakken har mange fede detaljer som giver den de fede look. Ærmerne er lige, og så er der bindebælte i jakken, som også er med til at give et anderledes look.

CARA jakke, beige er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en koldere sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Jakken er en mere kraftig en mere kraftig denimjakke. Du kan se vores andre JAKKER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede CARA jakke, beige kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle jakker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den fede jakke er stor i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større end normalt for et mere oversized look.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,8 kg
Farve

Beige

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 168 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder.

Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.