Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Frakker

Uanset om du leder efter en klassisk mørkeblå jakke, en trendy kort trenchcoat eller en stilsikker beige trenchcoat, så kan du finde det her hos By Sofie Sønderby. Vores frakker udstråler både tidløs elegance og stilfuld komfort, som passer til enhver lejlighed og personlig stil. Du kan gå på opdagelse i hele vores sortiment af frakker herunder.

Find den frakke, der matcher din personlige stil 

Hos By Sofie Sønderby har vi et bredt udvalg af frakker. Hos os kan du både finde vinterfrakker, lange- og korte trenchcoats og overgangsfrakker. Så der er en frakke til alle årstider. 

En mørkeblå, beige eller brun frakke udstråler tidløs elegance

En frakke i neutrale farver som mørkeblå, beige eller brun kan let matches med forskellige outfits, hvilket gør dem til et trygt statement piece, du altid kan tage på, uanset hvilke andre farver der er i dit outfit. 

Den trendy, korte trenchcoat

Den korte trenchcoat til damer er et moderne twist på den klassiske trenchcoat. Den er chic, trendy og perfekt, hvis du gerne vil vise mere af dit outfit frem. Den korte længde skaber en ungdommelig vibe, mens den ikoniske trenchcoatstil giver et tidløst præg til dit look. 

En lang beige trenchcoat er en sand klassiker

Den beige trenchcoat udstråler tidløs skønhed og klassisk stil. Den neutrale farve kan let styles til forskellige lejligheder. En trenchcoat er en frakke der aldrig går af mode, derfor er der mange der forbinder jakken med klassisk og stilfuldt look. 

Lange frakker holder dig stilfuldt varm

Lange frakker er stilfulde og med materialer som polyester er de også varmende. Du kan eventuelt bestille din lange frakke i et nummer større, end du plejer, så du kan kombinere den med en tyk striktrøje til de ekstra kolde vinterdage. Den lange længde på frakken giver en formel og sofistikeret vibe. Hos By Sofie Sønderby har vi lange varme frakker i flere neutrale farver som hvid, sort, grå og brun. 

Brune frakker udstråler en naturlig skønhed og varme

Brune frakker er det perfekte valg til efterår og vinter. Disse frakker emmer af elegance og er det ideelle valg til dig, der ønsker at fremhæve din afslappede, men stadig stilbevidste side. Med deres varme nuancer og naturlige vibe er brune frakker et must-have i enhver kvindes trendy garderobe.

Køb dine frakker hos By Sofie Sønderby

Start din shopping hos os, og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte frakker, der matcher din personlige stil. Ligemeget om du leder efter en kort-, lang-, farvet- eller neutral frakke, så har vi et design, der passer til dine præferencer og personlige stil. 

Hos os får du hurtig levering, og vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af frakker. Du kan kontakte os på telefon: 22 76 68 00 eller skrive til os på mail: info@bysofiesoenderby.dk.