Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Mesh bluser

Meshbluser og toppe er det ultimative tidløse item til din garderobe. Fra klassiske sorte meshtoppe, der emmer af tidløs elegance, til farverige, mønstrede meshbluser, der  – vi har noget for enhver smag. Du vil elske trøjernes bløde strækbare materiale, der smyger sig om din krop og fremhæver din figur. Du kan udforske hele vores udvalg af meshtrøjer herunder.

Meshbluserne er et must-have til garderoben 

Mode handler om at udtrykke sig selv. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af designs, fra minimalistiske og enkle stilarter til mere dristige og farverige meshtrøjer. Uanset, hvad din personlige stil er, så kan du finde en meshbluse eller top, der passer perfekt til dig og fremhæver din unikke fremtoning. 

Langærmede meshbluser

Hvis du ønsker, at dit look skal balancere mellem det klassiske og det moderne, er en langærmet meshbluse det ideelle valg til dig. Uanset om du styler dem med højtaljede bukser for et stilet kontoroutfit eller med en smuk nederdel til en festlig aften, så vil du stråle af selvsikkerhed og stil i enhver situation. Du kan også prøve en langærmet meshtrøje med høj hals for et mere sofistikeret udtryk. 

Meshtoppe 

Hvis du gerne vil tilføje et mere legende og ungdommeligt look til dit outfit, så er en meshtop den helt rigtige løsning. Mulighederne for styling er uendelige, og du kan skabe et trendy lag-på-lag outfit, der skiller sig ud og fremhæver din unikke stil. Men du kan også bruge din meshtop på en varm sommerdag for et mere enkelt og klassisk look. 

Et godt tip: For at beholde kvaliteten og blødheden anbefaler vi, at du vasker trøjen sjældent. I stedet for kan du hænge din meshbluse udenfor og lufte den godt igennem efter brug. 

Køb dine meshbluser hos By Sofie Sønderby 

Start din shopping hos os, og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte meshbluser og toppe, der matcher din personlige stil. Ligemeget om du leder efter en langærmet-, kortærmet-, farvet- eller neutral meshtrøje, så har vi et design, der passer til dine præferencer og personlige smag. 

Hos os får du hurtig levering, og vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af meshbluser. Du kan kontakte os på telefon: 22 76 68 00 eller skrive til os på mail: info@bysofiesoenderby.dk.