Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

One shoulders

Træd ind i en verden af elegant asymmetri og udsøgt stil med vores udvalg af one shoulder-bluser og -toppe. Vores sortiment er designet til at tilføre et twist af trendy charme til din garderobe. Du kan gå på opdagelse i hele vores sortiment af one shoulders herunder.

One shoulder-bluser i forskellige farver og designs 

Hos By Sofie Sønderby har vi et bredt udvalg af one shoulder-bluser, så der er en top til enhver stil og lejlighed. Udvalget af oneshoulders kommer både i langærmet, enærmet, kortærmet og uden ærmer. 

Hvide one shoulder-toppe i forskellige materialer 

Vores udvalg af one shoulders i hvid kommer i flere forskellige materialer. Du kan blandt andet vælge hvide toppe i strik, bomuld og viskose. Det giver dig mulighed for at mixe forskellige materialer i dit outfit og skabe et mere sammensat og personligt udtryk. En hvid one shoulder-bluse er en klassiker, som vil passe perfekt ind i enhver kvindes garderobe. 

Sorte one shoulder-bluser går aldrig af mode

Vi kender dem, de sorte one shoulder-toppe, som er det perfekte valg til at skabe et elegant og sofistikeret look, uanset om du kombinerer dem med et par jeans eller en nederdel.

Tilføj et pop af farve til dit outfit 

Vores farvede one shoulder-bluser kommer i forskellige designs, lige fra enkle og elegante toner til mere fængende nuancer. Fælles for dem alle er, at vores one shoulder-bluser er skabt til at imponere og inspirere. Med vores farvede one shoulder-bluser kan du skabe en række forskellige outfits. Du kan lade blusen være i centrum af dit look, ved at kombinere den med afdæmpede toner, eller du kan skabe et fuldendt farverigt look med kontrastfarver. 

Køb dine one shoulder-bluser hos By Sofie Sønderby

Start din shopping hos os, og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte one shoulder-bluser og toppe, der matcher din personlige stil. Ligemeget om du leder efter en langærmet-, kortærmet-, farvet- eller neutral one shoulder, så har vi et design, der passer til dine præferencer og personlige smag. 

Hos os får du hurtig levering, og vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af one shoulder-bluser. Du kan kontakte os på telefon: 22 76 68 00 eller skrive til os på mail: info@bysofiesoenderby.dk.