Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Langærmet bluser

Hos BySofieSønderby har vi et stort udvalg af langærmede bluser. Vi bestræber os på at have flere forskellige farver, pasformer og bluser i forskellige materialer, så vi kan tilbyde dig en bluse, som passer til din personlige stil. Derfor finder du både tætsiddende langærmede bluser, som fremhæver dine kvindelige former. Men du kan også gå på opdagelse i vores feminine blonde bluser, som har et mere løst og afslappet look. Vores langærmede t-shirts kommer både i naturlige basis farver som hvid, sort og brun. Men vi har også mere kulørte langærmede trøjer i orange, blå og mønstrede.

Tætsiddende langærmede bluser 

Hvis du leder efter en tætsiddende langærmet bluse, så er der flere muligheder du kan overveje afhængigt af, hvad du ønsker at udtrykke. Hos BySofieSønderby kan du vælge mellem flere halsudskæringer, som kan give kant og personlighed til dit outfit. Prøv vores SISSE bluse i sort med en firkantet halsudskæring for et mere dristigt og moderne look eller vores CAMINE off shoulder strik – for et sofistikeret udtryk. Hvis du går efter en elegant og klassisk stil, så kan en tætsiddende turtleneck som vores JADE striktrøje være et godt bud. . 

Der er en langærmet t-shirt til enhver stil

Der er mange muligheder for at skabe et personligt udtryk med vores store udvalg af langærmede toppe. Du kan eksperimentere med forskellige snit, farver og mønstre for at finde det bedste match til dig og din garderobe. 

En enkel og klassisk langærmet t-shirt i en neutral farve er et tidløst valg, som er nemt at style, og kan være i dit klædeskab i mange år. Du kan også vække mere opmærksomhed til din stil, ved at vælge en langærmet bluse med et iøjnefaldende mønster eller farve. Andre gange er det de små detaljer ved blusen, som løfter dit outfit og skaber en ekstra dimension af elegance, feminitet og personligt præg til dit stiludtryk. Du kan også kombinere vores langærmede trøjer med vores cardigans, eller tage en vest eller t-shirt ud over en af vores mesh bluser. Langærmede bluser kan styles både med bukser, nederdele og shorts. 

Du kan bestille vores langærmede bluser online og få dem leveret lige til døren. Hvis du har spørgsmål til vores bluser, så er du velkommen til at kontakte os – vi vil med glæde hjælpe dig.