Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Hørbukser

Gå på opdagelse i alle vores hørbukser til kvinder. Vi har flere forskellige farver og mønstre, så der er en hørbuks til enhver lejlighed. Hvis du ønsker et klassisk og stilrent look, så er et populært valg vores hørbukser i hvid- beige eller brun. Men vi byder også op til, at du kan sætte lidt mere kulør på hverdagen og skille dig ud med hørbukser i farverne blomme-, coral- eller kongeblå. Du kan også vælge en af hver, hvis du skal være sikker på at have et par hørbukser i garderoben, der kan passe til ethvert udtryk.

Blå hørbukser

Rydfilter

Naturlige hørbukser i beige, hvid og brun

Farven på dine hørbukser kan give forskellige udtryk – brun og beige vil give et jordnært og boheme-agtig look, mens sorte og hvide hørbukser vil give et klassisk look. Uanset hvilke farver du går med, kan du være sikker på at finde et par, der passer til din personlige stil. 

Hørbukser er et musthave i enhver kvindes klædeskab

Hørbukser har mange muligheder for styling, og kan bæres både til afslappede lejligheder, men kan også bruges til formelle og festlige begivenheder ved at tilføje et par stiletter eller sandaler og en elegant top. Alle vores BIANCA hørbukser er onesize, og du kan selv variere, hvor stramt de skal sidde i livet ved at justere på hørbuksens bindebånd. De har et straight fit, hvilket gør dem utroligt behagelige og komfortable at have på. Det er også en mulighed at vælge vores BEATE bukser, som kommer i størrelserne small-large. 

Et populært valg, der ikke går af mode

Bukser i hør er et naturligt valg og er især kendt for at være et slidstærkt og holdbart materiale. Derfor vil dine hørbukser give dig glæde i mange år og være et statement-item, du altid kan finde frem fra garderoben. Det naturlige materiale er også åndbart, hvilket gør dem perfekte at have på en varm sommerdag, da de køler og er luftige at have på. Du kan have dine hørbukser på under alle vejrforhold, hvis det er køligt udenfor, så prøv at tage et par tights på indenunder eller et par høje støvler. 

Du kan bestille alle vores hørbukser online og få dem leveret lige til døren. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilke bukser du skal vælge, så kontakt os endelig, vi vil med glæde hjælpe dig.