Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

Maxinederdele

Hos By Sofie Sønderby elsker vi maxinederdele, og vi synes, det er en utrolig alsidig beklædningsgenstand, som egner sig til enhver anledning. Der er masser af muligheder for at udtrykke sin personlige stil med en maxinederdel, og derfor rummer vores udvalg mange forskellige typer og stilarter. Gå på opdagelse i vores udvalg af maxinederdele her på siden, og find din nye favorit!

Rydfilter

Stort udvalg af flotte maxinederdele 

Vi ønsker at ramme bredt, når det kommer til stil og smag, og derfor er vi stolte af at kunne udbyde et stort udvalg af smukke og stilfulde maxinederdele. Du finder alt fra klassiske maxi denimnederdele til lange cargo- og satinnederdele. Der er noget for enhver smag, og vi garanterer, at du vil finde noget, som du vil elske.

Maxi-denimnederdel

En denim nederdel er en vaskeægte klassiker i garderoben. På det seneste er der brudt en trend frem, hvor maxi denimnederdelen igen er blevet moderne. Vælg for eksempel den klassiske SHELLY maxinederdel i denim med smukke detaljer, eller gå med den stilede JUNIPER nederdel med et elegant snit foran. En maxinederdel i denim er et musthave og kan styles, så den passer til enhver anledning og årstid.

Sort maxinederdel

En sort maxinederdel er naturligvis endnu en klassiker i garderoben. Vores udvalg rummer flere forskellige typer sorte maxinederdele. Du kan blandt andet vælge MADELINE nederdelen, der er en cargo-inspireret nederdel med elastik i livet og store lommer på siden, som giver et sporty og cool udtryk. Hvis du er på udkig efter en lang basisnederdel, så vælg den smukke SOPHIA nederdel, der er den perfekte klassiske sorte maxinederdel, som er uundværlig i garderoben, da den kan styles på et utal af måder.

Satin-maxinederdel

Er du på udkig efter en elegant satinnederdel, har vi også det. En satin-maxinederdel er en chik nederdel, der er kendt for sit glatte og silkeagtige stof, som tilføjer lidt ekstra eksklusivitet til din stil. Vores satinnederdele kommer i forskellige farver og er designet til at omfavne din figur og fremhæve din feminine charme med deres flydende bevægelser og subtile glans. 

Find den perfekte lange nederdel hos By Sofie Sønderby

Hos By Sofie Sønderby er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde den perfekte maxinederdel, der passer til din unikke stil og personlighed. Vi ved, at en smuk maxinederdel er et uundværligt item i enhver garderobe, fordi de kan styles på uendelige måder. Til fest kan du med fordel matche din nederdel med en festlig top og et par hæle for et sofistikeret look. Til hverdag kan du tilføje en t-shirt og et par sandaler eller sneakers for et mere casual udtryk.

Du er meget velkommen til at skrive til os på mail: info@bysofiesoenderby.dk eller ringe til os på telefonnummer: 22 76 68 00, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller handelsbetingelser.