Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

UNDERDELE

Du kan finde kjoler, nederdele og masser af bukser til festlige lejligheder, så som vores habitbukser, satin nederdele og maxikjoler. Udover at tilbyde finere tøj, har vi også et bredt udvalg af tøj til hverdagsbrug, der passer til enhver stil.

Rydfilter

Underdele

Hvis du er på udkig efter det nyeste inden for underdele, har vi hos BySofieSønderby samlet alt fra hørbukser, wide leg jeans, almindelige jeans, habit bukser til fine shorts, nederdele og kjoler.

Vores kompromisløse kvalitet og fokus på de nyeste trends garanterer, at du vil finde mindst ét item, der falder lige i din smag. Vi præsenterer regelmæssigt nye og spændende styles, så du kan være sikker på, at din garderobe altid er opdateret. Vi udvælger nøje alle vores items og bestræber os så vidt muligt på at udkomme med nyheder mindst hver anden uge. Dette betyder så også, at indkøbene hos os ofte består af begrænsende mængder på hver vare, så vi dermed undgår et ekstra og unødigt spild af tekstiler.

Du kan finde kjoler, nederdele og masser af bukser til festlige lejligheder, så som vores habitbukser, satin nederdele og maxikjoler. Udover at tilbyde finere tøj, har vi også et bredt udvalg af tøj til hverdagsbrug, der passer til enhver stil. Basic items er en nødvendighed i vores alles garderobe. Vi har vores meget populære hørbukser, som du kan style på mange forskellige måder, de findes i basic farver, som sort, hvid og beige, men også til dig, som kan lide lidt farver. Derudover tilbyder vi mange forskellige fede straight jeans, her tilbyder vi diverse nuancer af den klassiske denim farve, sorte og hvide jeans, med både high waisted og mid waisted styles. Yderligere er der masse af lækre og unikke styles, med hver deres egen lille twist, for at fuldende dit tøjvalg.

Bliv inspireret

Vores Instagram @bysofiesoenderby, er samlestedet for alle vores kunder, følgere og alle andre der søger ny inspiration. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder, og prøver så vidt mulig at inddrage dem i vores valg af nye designs. Vores skønne modeller, som vores tøj bliver vist frem på, er som oftest jævnaldrende med vores målgruppe, hvilket gør at det er nemmere for vores kunder at sammenligne sig med dem, og få inspiration til hvordan tøjet kan styles og bæres.

Vi laver stylingsvideoer, posts med vores nyheder, og meget mere i vores lille fællesskab på Instagram. Så vidt muligt prøver vi at have en god balance mellem basic underdele og underdele, der skiller sig mere ud, så der kan være noget til enhver smag. Tøj, der har unikke detaljer som flæser, specielle knapper, huller eller adskillige mønstre, er med til at du kan skille dig ud fra mængden. Underdele, der kan skille sig ud af mængden, samt har perfect fit, som oftest har en stor værdi for den enkelte person. Derfor elsker vi at kunne være med til at give vores kunder noget specielt og unikt i form af tøj. Som sagt er mange af vores varer partivarer, og det er som oftest de specielle og unikke items, som ryger hurtigt. Vi får ikke særligt mange af de unikke underdele hjem igen, da det ikke altid er muligt for os. Dette giver os muligheden for i stedet hele tiden at kunne få nye underdele hjem, så I oftere kan få ny inspiration. Så hvis du som kunde har set dig lun på en af vores underdele, så er det med at slå til med det samme for, at det er sikkert, at du kan få fat i din ønskede underdel. Vores leverandører har en utrolig hurtig leveringstid, hvilket gør at vi ofte kan få nye varer hjem, men også at vores udsolgte tøj som oftest kommer hurtigt tilbage på lageret igen, indenfor nogle uger.

Hør

En af de varer vi gennem tiden har slået os fast på markedet med, er vores hørbukser. Vores hørbuks model der hedder BIANCA, har været vores bestseller flere somre i træk nu, og vi regner med flere somre endnu. Stoffet hør er blødt, let og perfekt til lidt varmere vejr. Hør er et naturmateriale, og det afspejler sig også på varerne der bliver produceret i denne plante. Hørstof bliver fremstillet af den fine lilla blomst og dens plante. Stoffet har en tendens til at krølle en smule, som man også kan se på mange af varerne der er lavet i hør, men det er en del af det fine og naturlige look, som hør giver. Hør skal gerne vaskes og benyttes ordentligt. Tørretumbler man eksempelvis hør, har det en tendens til at krympe langt mere end normale bomuldsvarer. Så vi anbefaler vi at du er opmærksom på, hvordan dit hørbeklædning bliver vasket. Find eventuelt mere om dette på nettet, så dit tøj kan holde så længe som overhovedet muligt.

Beskrivelser af vores varer

Alle vores underdele har en grundig beskrivelse af hvert produkt. Der kan vores kunder både læse om materialet, størrelsen og meget anden vigtig information. Vi har nemlig en ambition om at vores kunder bliver yderst tilfredse med deres køb, og derfor ikke behøver at bruge penge på en masse fragt. Nogle af vores underdele er i størrelsen onesize, som altså betyder at den kun er i den ene størrelse, som skal passe mere end blot én type. Disse underdele er som oftest meget strækbare, eller har en form for detalje der gør at produktet kan passe flere størrelser. Derudover har vi også alle vores underdele, som i hvert fald findes i størrelse small, medium og large, derudover kan en del af vores underdeledele, også købes i størrelse x-small og x-large. Jeans befinder sig oftest i størrelserne 34, 36, 38, 40, 42. Vi prøver så vidt muligt at ramme alle de størrelser vi kan, for at der er noget til enhver smuk kropstype og alder.

Når du bestiller tøj hos www.bysofiesoenderby.dk, kan du oftest hente den i din nærmeste GLS pakkeshop 1-2 hverdage efter din bestilling. Hvis du bestiller for minimum 399 kr. vil du altid få fri fragt, til din nærmeste GLS pakkeshop.

Vores vision er at kunne være med til at inspirere vores kunder i vores efterhånden store fællesskab, og samtidigt give dem et godt produkt til fair priser, som de kan være med på.

Vi håber du vil følge med på vores rejse.