Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

ACCESSORIES

Hvis du står og mangler en smuk hårklemme, et bånd til håret, en smart taske, en praktisk taske eller et par nye sko eller sandaler, så har vi hos BySofieSønderby ikke kun et godt, men også et bredt udvalg af accessoires.

Rydfilter

Accessoires

Hvis du går og mangler en smuk hårklemme, et bånd til håret, en smart taske, en praktisk taske eller et par nye sko eller sandaler, så har vi hos BySofieSønderby ikke kun et godt, men også et bredt udvalg af accessoires. Vi kan tilbyde mange forskellige hårklemmer, halstørklæder, sko, sandaler, huer, solbriller, hatte og kasketter, så der vil med garanti være mindst én ting du vil syntes godt om, men sandsynligvis også flere.

Vores priser er konkurrencedygtige, og ligger derfor altid til en fair og solid pris, der gør det muligt for dig at kunne spare penge. Vores varer er holdbare og findes i alle former, farver og størrelser.

Vi har på hjemmesiden et stort sortiment af forskellige størrelse tasker. Vi har flettede tasker, tasker i P.U. læder, tasker i denim og mange andre designs. Fælles for dem alle er dog, at de har fede detaljer og kan bruges til ethvert event. Taskerne findes både i håndtasker, skuldertasker, crossbody tasker og muleposer / net. Som regel kan du finde målene for tasken under produktbeskrivelsen under produktet, men hvis du er i tvivl om andet, så er du altid velkommen til at stille spørgsmål på vores kundeservice eller vores Instagram. Vi bestræber os på at svare hurtigt.

Accessoires er med til at pifte et outfit op. Hvis man har et helt sort outfit på en dag, og føler det er en smule kedeligt, så er det at bruge accessoires en virkelig god måde at pifte det op. Tilføj en hårklemme, en kasket eller en fed taske i en vild farve, og så er dit outfit pludseligt i en anden liga. Det fede ved accessoires er, at lige meget hvilken smuk kropstype du har, så kan du bruge det og passe det. Man kan lege med farvekombinationer, materialer og endda finde på helt nye måder man kan style diverse ting.

Vores salg af sko er selvfølgeligt meget sæsonpræget. Om sommeren har vi selvfølgelig fokus på smukke sandaler i forskellige farver og stoftyper, hvor vi om vinteren har fokus på varme og for eksempel forede bamsesko i stedet. Udover skoene, så er mange af vores accessoires, nogle der kan findes året rundt og også bruges året rundt. Vores hårklemmer er blandt andet en fin detalje, som vi især elsker. Hårklemmer findes i mange størrelser, former og farver, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige klemmer. Det er nemlig muligt at tilføje en ekstra detalje, ved at sætte en flot frisure med en farvet hårklemme. Hvis du har lyserøde bukser på en dag, så match dem for eksempel med en pink hårklemme og det samme gælder alle farverne. Man skal passe på ikke at lade sig begrænse.

Bliv inspireret

Vores Instagram, @bysofiesoenderby, er samlestedet for alle vores kunder, følgere og alle andre, der søger ny inspiration. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder og prøver så vidt mulig at inddrage dem i vores valg af nye accessories og hvis der f.eks. er blevet ønsket en speciel farve eller et mønster på en taske, så har vi hurtigst muligt kigget på, om det var noget der kunne lade sig gøre. Vores skønne modeller, som vores tøj og accessoires bliver vist frem på, er som oftest jævnaldrende med vores målgruppe, hvilket gør at det er nemmere for vores kunder, at sammenligne sig med dem og få inspiration til hvordan varerne kan styles og bæres.

Vi laver stylingsvideoer, posts med vores nyheder og meget mere i vores lille fællesskab på instagram. Så vidt muligt prøver vi at have en god balance mellem basic accessories og accessories, der skiller sig mere ud, så der kan være noget til en hver smag. Mange af vores varer, er parti varer, og det er som oftest de specielle og unikke items som ryger hurtigt. Vi får nemlig ikke særligt mange af de unikke accessoires hjem igen, da det ikke altid er muligt for os. Dette giver os muligheden for i stedet hele tiden at kunne få nye accessories hjem, så I oftere kan få ny inspiration. Så hvis du som kunde, har set dig lun på en af vores varer, så er det med at slå til med det samme, for at det er sikkert at du kan få fat i dit ønskede produkt. Vores skønne leverandører, har også en utrolig hurtig leveringstid, hvilket gør, at vi ofte kan få nye varer hjem, men også at vores udsolgte produkter, som oftest kommer hurtigt tilbage på lageret igen, det vil typisk være indenfor nogle uger.

Beskrivelser af vores varer

Alle vores accessoires har en grundig beskrivelse under hvert produkt. Der kan I som vores kunder både læse om materialet, størrelsen og meget mere vigtig information. Vi bestræber os nemlig på, at vores kunder bliver mest mulig tilfredse med deres køb og derfor ikke behøver at bruge penge på en masse fragt. En del af vores tasker, hårklemmer mm. er i størrelsen onesize, som også betyder at den kun er i den ene størrelse, som skal passe mere end blot én type. Derudover har vi diverse sko som f.eks. bamsesko, høje støvler, lave bamsesko og sandaler som kunne være flade sandaler, høje hæle og andet til, som selvfølgeligt er i forskellige størrelser. For det meste har vi størrelserne 36, 37, 38, 39, 40 og 41 i sko, så det passer de fleste. Alle vores sko bliver afsendt i æsker, så de ikke kommer til at tage skade under leveringen og får at fremstå pænest muligt når de kommer frem til vores skønne og dejlige kunder.

Når du bestiller hos www.bysofiesoenderby.dk, kan du som oftest hente din pakke i din selvvalgte og nærmeste GLS pakkeshop 1-2 hverdage efter din bestilling. Hvis du bestiller for minimum 399 kr. vil du altid få fri fragt, til din nærmeste GLS pakkeshop.

Vores vision er, at kunne være med til at inspirere vores kunder, i vores efterhånden store fællesskab og samtidigt give dem et godt produkt til fair priser, som de kan være med på.

Vi håber du vil følge med på vores rejse.