Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OVERDELE

Hos BySofieSønderby kan du altid finde toppe, bluser og kjoler til mere festlige arrangementer, men også til hverdags brug. Vi tør vædde med at du ikke bliver skuffet når du ser vores udvalg. Vi har lidt til en hver smag.

Rydfilter

Overdele

Hvis du er på udkig efter en masse flotte og fede overdele, så kan du, hos BySofieSønderby, finde alt fra fine cardigans, bluser, blazere og trenchcoats til fede t-shirts og sweatshirts.

Vi tør vædde med at du ikke bliver skuffet når du ser vores udvalg og vil med stor sandsynlighed kunne finde mindst en ting, som du bliver vild med. Vi udvælger nøje alle vores items og er med på de nyeste trends, for at der hele tiden er spændene nyheder til vores kunder. Vi bestræber os så vidt muligt med, mindst at udkomme med nyheder hver anden uge. Dette betyder altså at vi ofte får nyheder, men også at vi indkøber mindre mængder tøj ad gangen, så vi dermed undgår et ekstra spild af tekstiler.

Hos BySofieSønderby kan du finde toppe, bluser og kjoler til mere festlige arrangementer, men også til hverdags brug. Vi har lidt til en hver smag. Vores fede, populære og mere street tryk, er også at finde under kategorien overdele. Du kan nemlig finde både t-shirts, sweatshirts og hoodies med vores eget print på. Basic items er vigtige at have som en base i ens garderobe, men hvis de har en lille speciel detalje på sig, bliver ens garderobe omgående mere unik.

 Bliv inspireret

Vores instagram @bysofiesoenderby, er samlestedet for alle vores kunder, følgere og alle andre, der søger ny inspiration. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder, og prøver så vidt mulig at inddrage dem i vores valg af nyt tøj. Vores skønne modeller, som vores tøj bliver vist frem på, er som oftest jævnaldrende med BySofieSønderbys målgruppe, hvilket gør at det er nemmere for vores kunder at sammenligne sig med dem, og få inspiration til hvordan tøjet kan styles og bæres.

Vi laver stylingsvideoer, posts med vores nyheder og meget mere i vores lille fællesskab på instagram. Så vidt muligt prøver vi at have en god balance mellem basic overdele og overdele, der skiller sig mere ud, så der kan være noget til en hver smag. Tøj der har unikke detaljer som flæser, specielle hals udskæringer, store ærmer eller strikkede trøjer, er med til at du kan skille dig ud fra mængden. Overdelene der kan skille sig ud af mængden, har som oftest en lidt anden værdi, for den enkelte person og derfor elsker vi at kunne være med til at give vores kunder noget specielt og unikt i form af smukke overdele. Som sagt er mange af vores varer, parti varer og det er som oftest de specielle og unikke items som ryger hurtigt. Vi får nemlig ikke særligt mange af de unikke overdele hjem igen, da det ikke altid er muligt for os. Dette giver os muligheden for hele tiden at kunne få nyt hjem, så I oftere kan få ny inspiration til den næste fest eller den næste sæson. Så hvis du som kunde har set dig lun på en af vores overdele, så er det med at slå til med det samme, for at det er sikkert at du kan få fat i din overdel. Vores leverandører har også en utrolig hurtig leveringstid, hvilket gør at vi ofte kan få nye varer hjem, men også at vores udsolgte tøj som oftest kommer hurtigt tilbage på lageret igen, typisk vil det være indenfor nogle uger.

Print og kvalitet

Vi gør alt, hvad vi kan, for at have et hav af inspirerende overdele, klar til netop dig, din garderobe og til årstiden. Under mange af vores kategorier under overdele, findes der en masse varer som vi selv har været med til at designe. Vi har tæt samarbejde med forskellige danske leverandører som producerer vores print på både t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer. Vores forskellige prints varierer meget efter hvad der trender i perioden. Vi har alt fra stregtegninger til retro / vintage looks. Blandt andet har vi vores populære THIRSTY print, som blev designet tilbage da vi startede virksomheden. Printet har alle år været et kæmpe hit og den er derfor nu blevet udviklet og printet på et hav af forskellig farvede t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer som kan findes under vores overdele. Alt vores print bliver produceret på forskellige tekstiler, alt efter om det er en sweatshirt eller en t-shirt, og derfor skal printet indstilles efter stoftypen. Derfor har vi allieret os med forskellige tekstiltryk firmaer, der har hver deres speciale og hver deres sortiment af tøjprodukter i forskellige tekstiler. Blandt andet bliver vores city tryk trykt på t-shirts, sweatshirts og hoodies, der har mere retro look.

Beskrivelser af vores varer

Alle vores overdele har en grundig beskrivelse af hvert produkt. Der kan vores kunder både læse om materialet, størrelsen og meget mere vigtig information. Vi bestræber os nemlig på, at vores kunder bliver mest mulig tilfredse med deres køb og derfor ikke behøver at bruge penge på en masse fragt. En del af vores overdele er i størrelsen onesize, som også betyder at den kun er i den ene størrelse, som skal passe mere end blot én type. Disse overdele er som oftest meget strækbare, eller har en form for detalje der gør at produktet kan passe flere størrelser. Derudover har vi også alle vores overdele som minimum findes i størrelse small, medium og large, derudover kan en del af vores overdele, også købes i størrelse x-small og x-large. En del af vores overdele findes også i størrelse 34, 36, 38, 40, 42. Vi prøver så vidt muligt at ramme alle de størrelser vi kan, for at der er noget til enhver smuk kropstype og alder.

Når du bestiller tøj hos www.bysofiesoenderby.dk, kan du som oftest hente din pakke i din nærmeste GLS pakkeshop 1-2 hverdage efter din bestilling. Hvis du bestiller for minimum 399 kr. vil du altid få fri fragt, til din nærmeste GLS pakkeshop.

Vores vision er at kunne være med til at inspirere vores kunder i vores efterhånden store fællesskab, og samtidigt give dem et godt produkt til fair priser, som de kan være med på.

Vi håber du vil følge med på vores rejse.