Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Julegaver købt efter 1. november får forlænget returfrist frem til 8. januar. Hop ind og find din nyhed her

SÆT

Her på siden finder du et udvalg af smarte og trendy sæt til kvinder, der fås i forskellige farver og skønne materialer, der passer ind i enhver garderobe. Et lækkert sæt er svaret på selv den værste tøjkrise, for du er sikker på, at det altid matcher. Hop i et sæt, og du er sikret et gennemført outfit, der både er flot og nemt at style.

Fuldend garderoben med stilrene sæt til kvinder

Hos BySofieSønderby finder du altid et stort udvalg af trendy sæt til kvinder i et væld af lækre styles. Vi har fine sæt med et feminint udtryk, som du kan bruge, når du skal i byen, ud at rejse eller skal være hverdagsfin. Selvfølgelig har vi også de populære sæt i pyjamasstil, som kan dresses op med accessories og et par fede sko for et afslappet og cool look. Derudover forhandler vi også et stort udvalg af de populære sæt med bukser og vest i flere størrelser, hvor den maskuline kontrast gør sættet endnu mere feminint og flot. Du kan bruge vesten som top sammen med bukserne om sommeren og til fest, eller du kan sætte en smuk skjorte eller en bluse under og bruge det på arbejde i hverdagen.

Der er dermed masser af muligheder hos os, når du skal bruge et smart sæt til hverdag eller fest. Vi lægger vægt på at have et udvalg, som unge piger og kvinder efterspørger i dag, og et sæt til kvinder er blevet en uundværlig del af basisgarderoben. Her på siden finder du fine sæt lavet med flotte snit, god pasform og i moderigtige farver. Det gør, at du kan mikse og matche dit sæt til kvinder med mange andre items og accessories og skabe dit helt eget look.

De bedste sæt til kvinder i varmt og koldt vejr

Når det bliver varmt, er sæt til kvinder med shorts eller lange, lette bukser og en matchende skjorte et komfortabelt og stilet valg. Vi har sæt i både bomuld og hør samt sæt i miksmaterialer, som er superbehagelige at have på. Skal du ud at rejse, vil du elske at have vores sæt med i kufferten. Du kan bruge dit sæt, som det er, eller du kan kombinere det med en feminin top eller bikinioverdel og bruge skjorten som jakke. Husk også, at du kan matche de forskellige sæt til kvinder med accessories som tørklæder, et par lækre sandaler og naturligvis solbriller.

Om vinteren kan du bruge sættene derhjemme som lækkert hyggetøj, eller du kan smide et par tykke leggings under og matche med en varm trøje, når du skal ud af huset. Hos BySofieSønderby finder du altid et stort udvalg i lækre sæt til kvinder. Mange af sættene er one-size og bindes i livet, så de kan bruges af mange forskellige størrelser. Vi gør os desuden altid stor umage for at sende og levere din ordre hurtigt. Vi ved nemlig godt, at vores kunder ønsker at få deres nye tøj og accessories så hurtigt som muligt.