Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

SÆT

Glæd dig over aldrig mere at vågne op til tøjkrise. Vi har gjort det nemt for dig at skabe et sammenhængende outfit, så du kan fremstå stilfuld og koordineret hver gang. Der er flere forskellige muligheder for at sammensætte et sæt til damer. Vi har et udvalg der består af bukser og skjorter, nederdele og bluser, bukser og veste og shorts og bluser. Lad dig inspirere af vores matchende sæt længere nede på siden, hvor du kan finde dem, som passer til lige præcis din personlige stil, og som kan egne sig til enhver lejlighed.

Fuldend garderoben med stilrene sæt til kvinder

Et musthave i en kvindes garderobe er et selvsikkert sæt, der er tidsløst, og som man føler sig godt tilpas i. Hos BySofieSønderby kan du vælge mellem forskellige materialer og pasformer. 

Vores MICHELLE kollektion har et silkelignende udtryk, hvis du ønsker et elegant og luksuriøst design, som samtidig er luftigt og komfortabelt at have på. Men du kan også vælge vores MARILYN kollektion, som findes i farverne beige, grå og grøn, som giver et mere afslappet udtryk. Alle vores sæt kan dresses op og ned, så de kan bruges både til skole, arbejde og fest. Prøv dig frem med forskellige smykker og sko, som kan løfte outfittet eller gøre det mere hverdagsvenligt. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas i det du har på.   

Matchende sæt i forskellige stilarter 

Vi har sæt til damer, som kan bruges både til sommer og vinter. Du kan vælge vores ZOPHIE kollektion med løse bukser og kort luftig skjorte til de lune sommerdage. Eller vores cropped CELINA, som er en åndbar bluse i hør – et perfekt item til sommergarderoben. Du kan også sagtens bruge vores sæt om vinteren ved at tage en bluse på indenunder eller en strikket cardigan udover. Du kan se udvalget af cardigans hos BySofieSønderby her

Uanset hvilke sæt du skal have klikket hjem til din garderobe, så kan du få dem leveret lige til døren ved at bestille online. Hvis du har spørgsmål til vores sæt, så er du velkommen til at kontakte os – vi vil med glæde hjælpe dig.