Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

KLARA nederdel, sort

Varenr. 375099KLARA

269,00 kr.

Facts om produktet
– Midi nederdel.
– Strækbart stof.
– Med elastik i livet.

Vælg
Onesize
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 16 timer 32 minutter og 57 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 90% Viskose // 10% Elestan

Den smukkeste nederdel er nu landet på shoppen. Den smukke KLARA nederdel, sort er i et let og smukt design i tre fine farver. Den fede underdel er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Nederdelen er luftig og tynd, men stadigt ikke gennemsigtig.

Underdelen er i et silke / satin lignende stof, i de skinnende farver. Der er elastik i taljen, som gør den justerbar der.

KLARA nederdel, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Nederdelen er blot en af vores mange underdele som kan findes på shoppen. Se f.eks. vores andre shorts HER.

Den smukke KLARA nederdel, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved nederdelen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle nederdele i klædeskabet.

Den fine underdel er beregnet til at sidde smukt på kroppen, og derfor er den lavet i en størrelse onesize, fordi den passer 3+ størrelser.

Den kan tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,6 kg
Farve

Sort

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er er 168 cm høj og iført en str OS.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med shorts til forår og sommer. Skulle du mangle et par shorts til solferien i vintermånederne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.