Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

HEBA trenchcoat, kaki

Varenr. 555057HEBA

529,00 kr.

Facts om produktet
– Lang trenchcoat i polyester.
– Rigtig god kvalitet.
– Knapper som lukning + aftageligt bælte.
– Krave ved hals.
– 2 lommer uden lukning.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 1 dage 14 timer 6 minutter og 5 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Polyester

Vi har et godt bud på den perfekte frakke. Den fede HEBA trenchcoat, kaki er i et tidsløst og smukt design i flotte farver. Den fine jakke er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Jakken har mange fede detaljer som giver den de fede look. Ærmerne er lige, og så er der knapper og bindebånd, som også er med til at give et detaljeret look.

HEBA trenchcoat, kaki er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en koldere aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Jakken er mere detaljeret end mange af vores andre jakker. Du kan se vores andre JAKKER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede HEBA trenchcoat, kaki kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle jakker i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,8 kg
Farve

Grøn

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 169 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder.

Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.