Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

CELINA bluse, kongeblå

Varenr. 285043CELINA

209,00 kr.

Facts om produktet
– Top med pufærmer.
– I smukt glat materiale.
– Almindelig pasform.
– Smuk udskæring.
– En smule cropped.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 15 timer 38 minutter og 26 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 70% Viskose // 30% Hør

Den perfektebluse er nu landet på shoppen. Den smukke CELINA bluse, kongeblå er i et tidsløst og smukt design i flere farver. Den fine bluse er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Blusen har det perfekte snit, og er perfekt til at sammensætte med de matchende BEATE bukser. Sættet findes i 2 forskellige farver, og kan også kombineres alle sammen.

CELINA bluse, kongeblå er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Blusen er tynd i stoffet og kan bruges til alle anledninger, og alle tider på året. Vi har et stort udvalg af bluser, som kan findes under HER.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den fede CELINA bluse, kongeblå kan være med til at gøre dit outfit, lige som du ønsker det. Du kan sagtens have mange flere bluser i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Blusen er normal i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større end normalt for et oversized look.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,2 kg
Farve

Blå

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 169 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.