Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

DEMI nederdel, sort

Varenr. 375099DEMI

279,00 kr.

Facts om produktet
– Nederdel med smukke detaljer.
– Knapper i siden som lukning.
– Let og blødt stof.

Vælg
34
36
38
40
42
Ryd
Vi sender din pakke om 2 dage 12 timer 55 minutter og 38 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 79% Polyester // 17% Viskose // 4% Elastan

Den perfekte nederdel til sommerens varme vejr er at finde hos os. Den smukke DEMI nederdel, sort er i et fedt og basic design. Den korte nederdel kan styles på tusind forskellige måder, og er en af sommerens helt store trends.

Nederdelen har et stykke stof der folder over det inderste, som giver det specielle look. Derudover er der knapper som lukning langs nederdelen.

DEMI nederdel, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Nederdelen er en god basic, blandt vores mange andre basic nederdele som f.eks. vores NOVA nederdele, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke DEMI nederdel, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved nederdelen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle underdele i klædeskabet.

Den fede nederdel er lille i størrelsen,  så vi anbefaler derfor at man går en størrelse op.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,2 kg
Farve

Sort

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42

Pasform og størrelse

Modellen er iført en str 38
Modellens højde: 168 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med nederdel til forår og sommer. Skulle du mangle en nederdel til solferien i vintermånederne, eller en fest med vennerne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.