Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

GUNVOR bukser, grøn

Varenr. 385050GUNVOR

Original price was: 319,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Facts om produktet
– Wide leg bukser.
– Med knap i taljesiden og lynlås.
– Løse og lette i stoffet.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 16 timer 37 minutter og 4 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Polyester

Det perfekte par bukser er nu landet på shoppen. De fede GUNVOR bukser, grøn er i et tidsløst og smukt design i flere basic farver. Den fine buks er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Buksen har mange fede detaljer som giver den det perfekte look. Benene er lige, og så har den en mid waist talje, som bliver lukket med knap og lynlås.

GUNVOR bukser, grøn er et musthave i garderoben. De kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Buksen er tynd i stoffet og kan bruges til alle anledninger, og alle tider på året. Du kan se vores andre BUKSER her , som også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

De fede GUNVOR bukser, grøn kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle bukser i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

De fede bukser er normale i størrelsen, men kan evt købes i en størrelse større end normalt for et oversized look.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,4 kg
Farve

Grøn

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M
Modellens højde: 168 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Vi er fuldt bevidste om, at når man først har bestilt en ordre med for eksempel noget lækkert tøj og accessories – så ønsker man allerhelst at modtage pakken med det samme. Derfor gør vi vores allerbedste for at få pakkerne sendt afsted senest den efterfølgende hverdag.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.