Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

HELEN bluse, sort

Varenr. 285099HELEN

169,00 kr.

Facts om produktet:
– To delt bluse.
– Strikkede dele.
– Blød og strikket bluse
– Normal i størrelsen.

Vælg
S/M
M/L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 3 timer 6 minutter og 52 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale –  50% Viskose // 25% Nylon // 25% Polyester

Den nyeste bluse / top er nu landet i shoppen. Den smukke HELEN bluse, sort er i et tidsløst og smukt design i basic farver.

Den fine bluse er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Strikken er i to dele og kan også bruges hver for sig.

Blusen haren lukket bolero og en top dertil. Ærmerne er lange og sidder tæt, hvilket gør at den sidder smukt på kroppen.

HELEN bluse, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Blusen er perfekt idet den kan matches med andre ting i ens garderobe. overdelen kan f.eks. matches med vores FREDDI top.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke HELEN bluse, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle strik i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Det bløde strik som toppen er lavet i er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,3 kg
Farve

Sort

Størrelse

S/M, M/L

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str M/L.

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.