Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

JENNA bikini, grøn

Varenr. 605050JENNA

149,00 kr.

Facts om produktet

– Bikini i strækbart materiale.
– Overdelen skal bindes på ryggen.
– Underdelen skal bindes i begge sider.

Vælg
S/M
M/L
Ryd
Vi sender din pakke om 1 dage 13 timer 56 minutter og 53 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 92% Polyester // 8% Elastan

De perfekte bikinier er nu at finde hos os. Den smukke JENNA bikini, grøn er i et tidsløst og smukt design i en basic farve. Bikinien er perfekt til sommer, og købes som et samlet sæt.

Bikinien skal bindes bag på ryggen, samt i begge sider på bikini underdelen.

JENNA bikini, grøn er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag og en hyggeligtur på stranden. Bikinien er blot en af de mange, vi tilbyder på shoppen. Resten kan du finde HER.

En basic bikini er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke JENNA bikini, grøn sidder perfekt på kroppen. Du kan sagtens have mange flere specielle bikinier i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Bikinien skal bindes flere forskellige steder, og er lavet i et strækbart materiale, så den kan justeres tilpas meget.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,6 kg
Farve

Grøn

Størrelse

S/M, M/L

Pasform og størrelse

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med shorts til forår og sommer. Skulle du mangle et par shorts til solferien i vintermånederne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.