Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

MARILYN sæt, grøn

Varenr. 405050MARILYN

549,00 kr.

Facts om produktet
– Lækkert, luftigt og blødt sæt.
– Normal i størrelsen.
– Strækbart materiale.

Vælg
Onesize
Ryd
Vi sender din pakke om 2 dage 21 timer 59 minutter og 39 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Bomuld
Størrelse – Modellen er er 169 cm høj og iført en str OS (onesize). Bukserne er 60-80 cm i livet og indvendig benlængde er 75 cm.

Det perfekte sæt er nu at finde hos os. Det smukke MARILYN sæt, grøn er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Det fine sæt er perfekt til alle årstider, da det kan styles på tusind forskellige måder. Sættet består af en løs skjorte, og et par bukser der matcher til.

Bukserne er løse, og går lige ned. Derudover har de elastik i livet til at tilpasse sig flere størrelser. Skjorten er oversized og luftig og kan bruges både lukket og knappet op. Snøren i livet er en pynte snøre.

MARILYN sæt, grøn er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Sættet er basic og er blot en af de SÆT, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Det smukke MARILYN sæt, grøn kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle sæt i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Sættet kan tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,6 kg
Farve

Grøn

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er er 168 cm høj og iført en str OS (onesize).

Bukserne er 60-80 cm i livet og indvendig benlængde er 75 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Vi følger årstiderne for eksempel med shorts til forår og sommer. Skulle du mangle et par shorts til solferien i vintermånederne, så har vi altid et udvalg.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Så hold øje med beskeden fra GLS, der fortæller dig hvornår du kan hente din pakke fra BySofieSønderby.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.