Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

ORKIDE cardigan, grå

Varenr. 155073ORKIDE

Facts om produktet:
– Ballon ærmer.
– Løst strikket.
– Blød, tyk og strikket cardigan.
– Normal i størrelsen.
– Lige snit foran.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 15 timer 2 minutter og 58 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 22% Mohair // 40% Polyamide // 23% Akryl // 15% Laine uld

Den nyeste strik er nu landet i shoppen. Den smukke ORKIDE cardigan, grå er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine cardigan er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Strikken er basic, og har et smukt strik mønster.

Cardiganen har ingen knapper og er derfor beregnet til at være åben. Ærmerne er lange og har en smule puf i sig, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

ORKIDE cardigan, grå er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Cardiganen er basic og minder meget om vores  OFELIA cardigan, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke ORKIDE cardigan, grå kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle strik i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde strik er normal i størrelsen. Forskellen på denne cardigan og vores OFELIA, er blot at denne er en smule længere. Både i bunden men også i ærmerne.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Grå

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS (onesize).

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.