Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

OBS Vi holder ferielukket fra 17. - 23. juli. Vi sender pakker igen den 24. juli

SHARPAY strik kjole, sort

Varenr. 355099SHARPAY

Facts om produktet:
– Langærmet strik kjole.
– Rullekrave hals.
– Blød, tyk og strikket kjole.
– Normal i størrelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 1 dage 15 timer 50 minutter og 4 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 7% Laine uld // 7% Viskose // 56% Polyamid // 30% Akryl

Den nyeste kjole er nu landet i shoppen. Den smukke SHARPAY strik kjole, sort er i et tidsløst og smukt design i basic farver.

Den fine kjole er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Vesten har brede skuldre og går derfor ned og ligner en smule ærme. Ærmerne er bredde og og er store, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

SHARPAY strik kjole, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en kold efterårsdag, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Kjolen er mere basic end vores andre smukke kjoler, som f.eks. vores PAISLEY kjoler, der også findes i shoppen.

Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke SHARPAY strik kjole, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved strik kjolen er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle kjoler i klædeskabet, til de forskellige begivenheder der kommer.

Den bløde strik kjole er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Sort

Størrelse

Onesize

Pasform og størrelse

Modellen er 169 cm og iført en str OS (onesize).

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.