Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

SIF bluse, sort

Varenr. 285099SIF

289,00 kr.

Facts om produktet
– Bluse med bredde ærmer.
– I smukt glat materiale.
– Lille pasform.
– Smuk udskæring.
– Bånd ved maven.

Vælg
S
M
L
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 18 timer 45 minutter og 32 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 100% Polyester

Den smukkeste bluse er nu landet på shoppen. Den smukke SIF bluse, sort er i et let og smukt design i et skinnende materiale. Den lette bluse er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Blusen er let i stoffet og er derfor dejlig luftig at have på.

Blusen har knapper bag båndet og er derfor beregnet til at være lukket. Ærmerne er vidde og er en smule korte, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

SIF bluse, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer dag, men også til en tur ud og spise, idet den kan styles på mange måder. Blusen er mere detaljeret end vores andre basic skjorter og bluser, som f.eks. vores CHRISTA skjorter, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke SIF bluse, sort kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved blusen er at den ligger til en billig pris. Så du kan sagtens have mange flere specielle bluser i klædeskabet.

Den lette bluse er lille i størrelsen, men i og med den er i det luftige og løse materiale, så kan den passes af flere størrelser.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,2 kg
Farve

Sort

Størrelse

S, M, L

Pasform
Modellen er iført en str M.
Modellens højde: 169 cm

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.