Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

SILVIA strik, sort

Varenr. 155099SILVIA

Facts om produktet
– Blød og let strik.
– Med små hullede detaljer.
– Rund og tæt hals.
– T-shirt ærmer med en smule puf.
– Ligner håndstrikket trøje.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 5 timer 51 minutter og 27 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Materiale – 57% Akryl // 29% Polyamid // 7% Uld // 7% Viskose

Den nyeste strik er nu landet i shoppen. Den smukke SILVIA strik, sort er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine strik er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder.

Strikken har et mønster i sig, som gør at den er en smule see through. Ærmerne er som ved en t-shirt og har en smule puf i sig, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

SILVIA strik, sort er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften, en hyggelig hverdag, eller en tur ud og spise. Strikken er mere detaljeret end vores andre basic t-shirts. Du kan se vores andre T-SHIRTS , der også findes i shoppen.

Et unikt item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke SILVIA strik, sort kan være med til at løfte dit outfit. Du kan sagtens have mange flere specielle strik i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde strik er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,4 kg
Farve

Sort

Størrelse

Onesize

Pasform
Modellen er iført en str OS (onesize).
Modellens højde: 168 cm

 

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.