Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

SOFFI sko, sort

Varenr. 525099SOFFI

199,00 kr.

Facts om produktet:
– Ruskindslignende materiale.
– Gummi bund.
– Små i størrelsen.
– Flad bund.
– Anbefales ikke at få vand på sig!!

Vælg
36
37
38
39
40
41
Ryd
Vi sender din pakke om 0 dage 5 timer 18 minutter og 21 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

Den nyeste trend er nu landet på shoppen. SOFFI sko, sort er tidsløse indendørs sko, der hvert efterår og vinter vender tilbage til garderoben. Skoene er forede og er derfor dejligt varme for dine fødder i det kolde efterårs- og vintervejr. De kan sagtens holde til at blive brugt udendørs, man skal dog være opmærksom på at de ikke er vandtætte.

SOFFI sko, sort har en flad bund, og så er de et musthave til din hverdags garderobe. En indendørs model af vores BELLA bamsesko, som også findes i shoppen.

Et par fede SOFFI sko, sort kan være med til at løfte dit outfit, og det fede ved at skoene er til så billig en pris, er at man sagtens kan have mere end kun en farve, så det er muligt at matche dem med de forskellige items i garderoben.

Bamseskoene kan godt virke lidt små i størrelsen, det kan derfor være en god idé at gå en størrelse op. De vil dog hurtigt tilpasse sig, da foret efter kort brug vil forme sig lidt efter din fod. Det kan derfor være en god ide at have skoene på et kvarters tid før man vurderer om den er for lille eller for stor. Sålænge man kun går i dem et kvarters tid indendørs, så kan skoene sagtens byttes, hvis de ikke passer.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,5 kg
Farve

Sort

Størrelse sko

36, 37, 38, 39, 40, 41

Pasform og størrelse

Bamseskoene kan godt virke lidt små i størrelsen, det kan derfor være en god idé at gå en størrelse op. De vil dog hurtigt tilpasse sig, da foret efter kort brug vil forme sig lidt efter din fod.

Det kan derfor være en god ide at have skoene på et kvarters tid før man vurderer om den er for lille eller stor. Sålænge man kun går i dem et kvarters tid indendørs, så kan skoene sagtens byttes, hvis de ikke passer.

 

 

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.