Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

TEKLA strik, army

Varenr. 155057TEKLA

Facts om produktet
– Blød lækker strik.
– Kradser ikke.
– Straight ærmer.
– Rund tæt krave.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi sender din pakke om 0 dage 19 timer 3 minutter og 43 sekunder

Gratis fragt på ordrer over 399 kr.

Hurtig levering i Danmark – kun 1-3 hverdage

14 dages returret

Materiale – 100% Akryl

Vi har et godt bud på den perfekte strik. Den smukke TEKLA strik, army er i et tidsløst og smukt design i basic farver. Den fine strik er perfekt til alle årstider, da den kan styles på tusind forskellige måder. Strikken er mønstret, og har smukke detaljer på sig.

Strikken har brede striber, som er en af de helt store trends. Ærmerne er vidde, hvilket gør at de falder specielt og giver en ekstra detalje.

TEKLA strik, army er et musthave i garderoben. Den kan både bruges til en varm sommer aften eller en tur ud og spise.

Strikken er blot en af mange, blandt vores samling af andre lækre STRIKTRØJER, der også findes i shoppen.

Et basic item er vigtigt at have i garderoben. Når der er en lille ekstra detalje ved varen, er det muligt at skille sig ud, uden at det bliver for vildt.

Den smukke TEKLA strik, army kan være med til at løfte dit outfit. Det fede ved strikken er at den ligger til en billig pris. Du kan sagtens have mange flere specielle strik i klædeskabet, så der kan mixes og matches.

Den bløde strik er normal i størrelsen, men i og med den er i det bløde strik stof, så kan den strække og udvide sig meget.

Derfor kan den tilpasse sig efter mange forskellige kropstyper, og passer til flere forskellige størrelser, i  og med den også er i størrelsen onesize.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os. Fristen gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Det er simpelt og ligetil – og hvordan du returnerer, kan du se her på hjemmesiden.

Vægt0,4 kg
Farve

Beige, Grøn

Størrelse

Onesize

Pasform
Modellen er iført en str OS (onesize).
Modellens højde: 169 cm

 

Vi hos BySofieSønderby, prøver hver dag på at finde nye, smukke og fede styles til vores kunder. Vi prøver altså at have et bredt og samtidigt solidt udvalg af vores tøj.

Det betyder for dig som kunde, at du altid kan gå ind og se vores nyheder, og shoppe en masse moderne og trendy tøj, smykker og accessories.

På vores instagram profil poster vi dagligt om vores nyheder og styling af vores varer. Derudover er det også muligt at se hvilke størrelser de forskellige modeller er iført, så i kan se hvilken størrelse i som kunder selv burde bestille hjem.

Vores team arbejder hver dag på højtryk for at få sendt Jeres pakker afsted.

Pakkerne afhentes hos os hver formiddag af GLS og vil som oftest være hos jer den efterfølgende dag.

Hvis du fortryder dit køb eller ønsker en ombytning, så har du altid 14 dages returfrist hos os.